Drugi o nama

Obrtnički  list, broj 102/lipanj 2003.

Stogodišnja tradicija

 

»… Uzrečica dobar san za zdrav život nije fraza, jer o kvaliteti sna ovisi i kvaliteta življenja. Dobar dan počinje dobro prespavanom noći, a dobra noć počinje dobrim i udobnim krevetom.

Dobar je krevet dugoročna investicija, pa mora biti čvrst, elastičan i trajan. Zato se posvećuje velika pažnja ispitivanju  konstrukcijskih svojstava pri upotrebi. Na ove bitne činjenice ukazuje ing. Vouk svojim potencijalnim korisnicima. Promidžbu „Vouk“ stolarije provode vrlo zadovoljni kupci i proizvodi koji ispunjavaju vrlo visoke uvjete u skladu s Hrvatskim normama za ispitivanje kvalitete ojastučenog namještaja. Ispitivanje kvalitete provode stručnjaci sa Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji su predstavnici međunarodne asocijacije laboratorija EURIFI.

Svi proizvodi „Vouk“ stolarije imaju visoki nivo kvalitete, a jedan od važnijih razloga je taj što su izrađeni od prirodnih materijala: drvo, kokos, pamuk, ali i u kombinaciji sa oprugama.

Značaj i potrebitost odmora i spavanja te briga za zdravlje čovjeka ing. Vouk primjenjuje u svojim proizvodima.«

 

Prof. dr. sc. Ivica Grbac

————————————————————————————————————————————————————————————————

Drvo, broj 12, lipanj 1997.

 

Povratak tradiciji stolarstva u Hrvata

 

»…Danas  Zvonko Vouk, u sada već kapacitiranim pogonima, ostvaruje vlastita dizajnerska rješenja suvremenog namještaja za ležanje odmor i sjedenje s kojim je osvojio tržište.

„Naš prodajni marketing su naši vrlo zadovoljni kupci“, govori gospodin Zvonko Vouk. Kapacitet izrade podređen je visokoj kvaliteti. Daljnji razvoj ići će u smjeru održanja visoke kvalitete u skladu sa trendovima na tržištu, a tradicionalna  primjena prirodnih materijala i kvalitetna  konstrukcijska rješenja ostati će interni standard stolarije „Vouk“.

 

Prof. dr. sc. Stjepan Tkalec

————————————————————————————————————————————————————————————————

 Majstor, 11/97 studeni

Drvo u dobrom društvu

Sajam namještaja i unutrašnjeg uređenja „ambienta ʹ97“

STOLARIJA VOUK

 

Na štandu Šumarskog fakulteta i Zavoda za istraživanje u drvnoj industriji, stolarija „Vouk“ izložila je ručne stolarske alate kojima se izrađivao namještaj od 1926. do 1955.godine.

Ova tvrtka nastavlja obiteljsku stolarsku tradiciju, a danas primjenjujući nove znanstvene spoznaje i suvremenu tehnologiju proizvodi zdrav namještaj za sjedenje i ležanje visoke kvalitete.

 

Prof.dr. sc. Ivica Grbac

————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Večernji list, 4. 9. 2002. Prilog:  Poslovni svijet

 Kokosom protiv grinja u krevetima

Namještaj Vouk prolazi i radiestezijsko ispitivanje

 

»..Najvažnija su svojstva Voukova namještaja izdržljivost, trajnost, toplinska izolacija i nepropusnost. Kako bi onemogućio stvaranje i zadržavanje grinja u namještaju, za punjenje koristi kokos.«

V. Starčević

————————————————————————————————————————————————————————————————

»…Namještaj je izrađen od prirodnih materijala te kao takav u potpunosti je preporučljiv za spavanje ili sjedenje. Također nema nikakvih štetnih zračenja po svoje korisnike. Smatramo da je pregledani namještaj među najboljima na našem tržištu ( sa aspekta štetnih emanacija za korisnike) te ga kao takvog preporučamo za upotrebu.«

Osman Hasanpašić

————————————————————————————————————————————————————————————————

Za dugogodišnju obiteljsku obrtničku tradiciju i očuvanje „zagrebačkog štiha“ , te postignute uzorne uspjehe u radu, dodijeljena nam je

»MEDALJA GRADA ZAGREBA« za 2006.godinu